TAK for hjælpen FEST 2018
Støtteforeningen SAVE AB Håndbolds Venner - invitere til "Tak for hjælpen" fest 2018...
* alt er gratis - dog kræves der tilmeldingsgebyr på kr. 80,00 *
Tilmelding nødvendigt. Tilmeldingsgebyr ombyttes til 2 drinksbilletter!
SAVE siger "Tak for hjælpen"...
SAVE glæder sig til at byde dig velkommen til et brag af en fest...
Vi glæder os til at byde dig (og én ledsager) velkommen til året "Tak for hjælpen" fest 2018. Samtidig vil vi endnu engang takke dig for din frivillige indsats.
Støtteforeningen SAVE AB Håndbolds Venner holder traditionen tro en "tak for hjælpen" fest den 26. januar 2018 kl. 18:30 i AB Hallens Sports Café.

Hele arrangementet er gratis for dig (og én ledsager), dog kræver vi et tilmeldingsgebyr på kr. 80,-. Denne betaling ombyttes til 2 drinksbilletter á kr. 40,- på selve aftenen. Hvis du bestiller til dig og en ledsager, så vælger du "par-billetten" til kr. 160,- .

Vi glæder os til at se dig.
Køb din TAK FEST drinksbillet nu... 
* Tilmeldingsgebyr ombyttes til 2 drinksbilletter! *
Spar på din nethandel og
støt AB Håndbold

Det er gratis at tilmelde sig på shopping siden "AB4Ever.dk".

På siden kan du læse meget mere om hvordan "Cashback" fungerer. Måske har du ikke hørt om det før, men det er ganske enkelt.

Når du er tilmeldt, får du et log-in til siden. Når du er logget ind. Gå til den butik du ønsker at handle i og klik igennem til butikken via AB4Ever.dk. På den måde registreres den berettigede cashback du får for det pågældende køb. Cashback er reelle kontanter.

De kontanter kan du får i cashback ser du på siden under "min konto" og når pengene er tilgængelig til udbetaling, vælger du selv hvor du vil have pengene ført hen. Du er altså ikke svunget til at bruge pengene du har fået i cashback til nye køb. Pengene er dine i kontanter.

SAVE får en andel fra butikkerne, fordi du handlede, og de penge kanaliserer vi tilbage til de støttearrangementer som vi yder til AB Håndbold. Så her er der tale om en rigtig "Win-Win" situation. Når du spare ekstra på dine køb, støtter du AB Håndbold gennem SAVE.

© 2016 Støtteforeningen SAVE AB Håndbolds Venner